Teröristler Suriye’de Sivillere Saldırmayı Sürdürüyor

  • 06 Mayıs 2015
  • 634 kez görüntülendi.
Teröristler Suriye’de Sivillere Saldırmayı Sürdürüyor

IŞİD’li terör çetelerinin bugün sabah saatlerinde Haseke Kentinin muhtelif sivil yerleşim alanlarını havan ve roketlerle hedef almalarının yanında bombalı bir araç ve bombalı bir motosikleti havaya uçurmaları sonucunda şehit düşen sivillerin sayısı 4’e yükseldi.

Haseke İl Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak; biri bombalı araba diğeri de bombalı motosiklet kullanan IŞİD’li intihar eylemcisi iki teröristin Kellase Semtinde veterinerlik binası yakınlarında bombalı terör eylemleri düzenlediklerini söyledi. Kaynak hain terör saldırısında birkaç vatandaşın şehit, birkaçının da yaralı düştüklerini aktarırken, binada maddi hasar olduğunu belirtti.

IŞİD çetelerinin sabah saatlerinde Haseke Kentinin Kellase, Nasira, Salihiye ve Müftü semtlerini 15 roketle hedef aldıklarını belirten kaynak; aralarında bir çocuğun bulunduğu 4 vatandaşın şehit, 6 vatandaşın da yaralı düştüklerini, sivil evlerde de büyük hasarın oluştuğunu aktardı.

Kaynak ordu birliklerinin havan ve roketlerin fırlatıldığı terör mevkilerini derhal hedef alarak birçok roket rampasını teröristleriyle birlikte imha ettiklerini belirtti.

Emniyet kaynağı sabah saatlerinde yaptığı açıklamada sivil yerleşim alanlarını hedef alan roket saldırılarında 3 vatandaşın şehit, 4 vatandaşın da yaralı düştüklerini aktarmıştı.

Terör çetelerinin başkent Şam’ın Abbasiler Semtini havan mermisiyle hedef almaları sonucunda ise bir vatandaş şehit, 2 vatandaş da yaralı düştü. Olay yerinde park halinde bulunan 7 araç da hasar gördü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.