Teröristler Suriye’nin Fua Şehrine Saldırdı

  • 25 Şubat 2016
  • 931 kez görüntülendi.
Teröristler Suriye’nin Fua Şehrine Saldırdı

Tekfiri teröristler yine ateşkesi çiğneyerek muhasara altındaki Suriye’nin Fua şehri etrafına saldırıda bulundular.

Tekfiri teröristler, Perşembe sabahı Fua şehrinin yerleşim yerlerini uçaksavar ve havan toplarıyla top atışı yağmuruna tuttular. Can ve mal hasarıyla ilgili henüz bir bilgi ulaçmış değil.

Tekfiri teröristler bu saldırıları bu saldırıları Benş şehrinden Fua şehrine yaptılar. Benş şehri, İdlib eyaletinin kırsalında bulunan ve teröristlerin asli üslerinden olan en önemli üs konumunadır.

Fua ve Keferya şehirlerinin tekfiri teröristler tarafında muhasara altına alınması, bu şehirlerde gıda maddesi, ilaç ve yakıt kıtlığına neden olmuştur.

Şimdiye kadar bu şehirlerde bulunan sivil halktan onlarcası hastanelerdeki ilaç yetersizliğinden ve diğer şehirlere gidemedikleri için hayatını kaybetti. Ayrıca tekfiri teröristlerin bu insanlık dışı muhasaraları yüzünden onlarca çocuk gıda yetersizliği yüzünden ölümle burun buruna.

Fua ve Keferya şehirlerinin halkı, Türkiye’nin desteklediği tekrifi teröristlerin İdlib şehrini ele geçirmesinden buyana on bir aydan fazla bir süredir muhasara altında bulunmaktadırlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.