Teröristlerden İtiraf: Esad’ı deviremesek de Suriye’yi tahrip ettik

  • 04 Ocak 2017
  • 1.550 kez görüntülendi.
Teröristlerden İtiraf: Esad’ı deviremesek de Suriye’yi tahrip ettik

Katar’ın El-Cezire kanalının ünlü Suriyeli sunucusu Faysal Kasım, devrimci olarak nitelendirdiği bazı teröristlerin, Suriye’yi tahrip etmekten gurur duyduğunu açıkladı.

Katar’ın El-Cezire Kanlının Suriyeli ünlü sunucusu Faysal Kasım Suriyeli aktivistler olarak nitelendirdiği bazı kişilerin açıklamalarına tepki gösterdi.

Faysal Kasım Telegram sayfasında şunları yazdı: “Suriyeli bazı aktivisler tarafından elimize bazı mesajlar ulaştı. Bu mesajlarda Suriye Cumhurbaşkanı Esad’ı deviremeseler de Esad’ın Suriye’sini tahrip etmekten gurur duyduklarını ifade ediyorlar.

Bu çok basit ve zayıf bir söz olup, devrimcileri (teröristleri) kınamaktadır ve onlara hiçbir faydası yoktur.”

El-Cezire’nin bu sunucusu, muhaliflere bu tip itirafları bırakmalarını tavsiye etti ve şunları yazdı: “Suriyeli bu aktivistler bu tip boş açıklamalarda bulunmak yerine çenelerini kapatsınlar.

Bu aktivistler bu tip açıklamalarda bulunarak Suriye Hükümetini bu ülkeyi yok ettiği yönündeki suçlamalardan muaf kılıyorlar.”

Faysal Kasım Beşşar Esad’ın kendi savaş uçaklarıyla Suriye’yi yok ettiğini iddia ederek, “Ey kandırılmış devrimciler (teröristler), bu yıkımı kendi üzerinize alıp ta asıl katili suçsuz kılmayın” açıklamasında bulundu.

El-Cezire’nin sunucusu Faysal Kasım Suriye krizinin başından itibaren Suriye Hükümetinin ana muhaliflerinden biriydi ve şimdi teröristler Suriye’yi tahrip ettiklerini itiraf edince, onlardan çenelerini kapamalarını ve suçlarını itiraf etmemelerini istiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.