Terörle Mücadele Suriye’nin Tüm Bölgeleride Israr ve Azimle Devam Ediyor…

  • 26 Åžubat 2015
  • 740 kez görüntülendi.
Terörle Mücadele Suriye’nin Tüm Bölgeleride Israr ve Azimle Devam Ediyor…

Kahraman Suriye ordu birliklerinin terörle mücadele çerçevesindeki başarılı operasyonları tüm hızıyla sürerken başta IŞİD ve Nusra Cephesi olmak üzere terör örgütlerinin ağır kayıpları devam ediyor.

Homs Aidin Kampında Terör Hücresine Operasyonda Bazı Teröristler Öldürüldü

Ordu birlikleri yetkili birimlerin işbirliği ile Homs ili güney yönünde yer alan el Aidin Kampında teröristlerin bir hücresine yönelik  baskın operasyonu düzenledi.

Askeri kaynak, başarılı baskın operasyonu sonucunda bazı teröristlerin ölü düşürülerek teröristlere ait muhtelif tür silah ve cephaneye el koyduklarını belirtti.

Askeri kaynak, ordu birliklerinin  Tedmur kırsalı el Şaer petrol kuyuları çevresinde terörist elemanları kovalama operasyonlarını sürdürmesi esnasında hücreleri ve araçlarına yönelik düzenlediği başarılı operasyonlar sonucunda  IŞİD terör örgütünden bazı teröristleri ölü düşürdüklerini söyledi.

Kaynak,  teröristlerin ahalisini mülklerini sabote etmeleri ardından göç ettirdikleri Beyt Derviş Çiftlikleri, Telbise’ye bağlı Um Şerşuh Köyü, el Beduv mahallesi Beyt el Mukantar’da çok sayıda tekfiri teröristi öldürdüklerini söyledi.

Deyrezzor’da IŞİD Teröristleri Sayı ve Cephane Bakımından Ağır Hasarlara Uğratıldı

Ordu ve silahlı kuvvetlerine tabi ordu birlikleri Deyrezzor kırsalında IŞİD terör örgütü teröristlerinin toplanma merkezlerine yönelik başarılı operasyonlarının çemberini genişleterek çok sayıda teröristi öldürdü.

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Deyrezzor ilinin güneydoğusundaki Cufra’da düzenlediği başarılı operasyon sonucunda IŞİD terör örgütünden çok sayıda teröristi öldürdüklerini bazı araçlarıyla birlikte silah ve cephanelerini de imha ettiklerini söyledi.

Kaynak, Deyrezzor ili doğusunda yer alan Mre’iye Köyünde de IŞİD teröristlerinin toplanma merkezlerine yönelik düzenlediği başarılı operasyonlar sonucunda çok sayıda IŞİD teröristini ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

Şam Kırsalı Kalamun Dağları ve Hamrit’te Hücre ve Araçları İmha Edildi

Ordu birlikleri Şam Kırsalı Kalamun Dağları ve Hamrit bölgelerinde terörist örgütlere ait bazı hücre ve araçları imha etti.

Askeri kaynak, Kalamun dağlarından kendilerine hücre edinen tekfiri terörist örgütlere yönelik düzenlenen askeri operasyonlar sonucunda çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürüldüklerini belirtti.

Kaynak, operasyonlarda içindeki silah ve cephaneyle birlikte bazı araçların imha edildiğine işaret etti.

Dera Kırsalında Teröristler Ağır Kayıplara Uğratıldı

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalının Nahite-Hirak yolu üzerinde bir terör grubunun tüm elemanlarını ölü ve yaralı düşürdüklerini Tel Anter’de içindekilerle birlikte bazı araçlarını imha ettiklerini söyledi.

Kaynak öte yandan, ordu birliklerinin  güneybatı Şam Kırsalı, Dera ve Kunaytra kırsalları üçgenindeki bölgeye hakim olan tepeler yanı sıra Hebbariye, Kefar Nasec, Teyha ve Sebseba Beldelerinin bir çok ekseninden teröristlerin toplanma merkezlerine yönelik  düzenlediği başarılı operasyonlar sonucunda çok sayıda teröristin öldürüldüğünü belirtti.

Kaynak bu arada, Suriye-Ürdün yönünde görev yapan kuvvetlerimizin Dera güneydoğu kırsalının Semec Köyünde hücrelerinin birinden cephane yükleyen bir terör grubunun tüm elemanlarını ölü düşürdüklerini ifade etti.

İdlib Kırsalında Çok Sayıda Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Askeri kaynak ordu birliklerinin İdlib kırsalı Kefar Cales’in doğusu, el Habıt ve Bahurin’in kuzeyinde teröristlere yönelik düzenledikleri operasyonlar sonucunda çok sayıda teröristi öldürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.