Trump New York’ta protesto edildi

  • 15 Haziran 2017
  • 862 kez görüntülendi.
Trump New York’ta protesto edildi

New York’ta çok sayıda Amerikan vatandaşının katılımıyla düzenlenen gösteride, ABD Başkanı Donald Trump’ın politikaları protesto edildi.

France Press’in haberine göre, Amerikan vatandaşları dün New York’ta toplanarak, ABD Başkanı Donald Trump’tan Rusya’ya dönmesini istediler.

Sloganlar atıp, pankartlar taşıyan Amerikan eylemciler, Trump’a hitaben “Rusya’ya dön, çünkü onlar senin sahibindir” diye seslendiler.

Bu arada, Amerikan “Washington Post” gazetesinin haberine göre, Donald Trump’ın başkanlık kampanyası ekibinin Rusya ile ilişkilerini soruşturan özel savcı Robert Mueller yargıyı engellediği şüphesiyle Trump hakkında da soruşturma başlattı.Soruşturma kapsamına şimdiye kadar sadece Trump’un ekibindeki isimler alınmıştı. Donald Trump şahsı hakkında soruşturma yapılmasının söz konusu olmadığını savunuyordu.Gazetenin haberinde aralarında Ulusal İstihbarat Başkanı Dan Coats, Ulusal Güvenlik Dairesi Başkanı Mike Rogers ve Rogers’in eski yardımcısı Richard Ledgett olmak üzere gizli servislerin önde gelen temsilcileri özel savcıya ifade vermeye hazır olduklarını açıkladıkları belirtildi. Sorgulamaya bu hafta başlanması bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.