Tuğamiral Fedevi: İran gücünün doruğundadır

  • 30 Nisan 2018
  • 1.357 kez görüntülendi.
Tuğamiral Fedevi: İran gücünün doruğundadır

İran devrim muhafızları deniz güçleri komutanı tuğamiral Ali Fedevi, İran’ın askeri açıdan halihazında gücünün zirvesinde olduğunu ve aynı zamanda caydırıcı göreve sahip olduğunu belirterek, İran’ın bugün izzet ve gücünün Allah’ın bir lütfu olduğunu söyledi.

Sepah News’a göre, Ali Fedevi, dün İran’ıın güneyinde yer alan Buşehr kentinde düzenlenen ”Fars Körfezi Alemdarlarını Anma’ etkiliğinde yaptığı konuşmada, İran’ın batılılar tarafından yürürlüğe koyulan bütün senaryoları geride bıraktığını zira askeri güç ve caydırıcılık açısından doruğa ulaştığını ve bunun en açık örneğinin ise bölgenin asli bir oyuncusu olarak kimsenin sınırlarına saldırmasına izin vermediğini söyledi.

Ali Fedevi, İran’ın Fars Körfezi’ndeki gücünün, başta Amerika olmak üzere diğer ülkelerin gemilerinin bütün konuşmalar için farsça bilen personelden istifade ettiklerini söyledi.

İranlı askeri yetkili, batılıların İran aleyhindeki düşmanlıklarının temelinde İran İslam nizamının mahiyetinin bulunduğunu belirterek, ”İran İslam inkılabının gücünü 40 yıldır halktan aldığını ve bu inkılabın en büyük destekçisinin İran halkının olduğunun görüldüğünü’ söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.