Tuğgeneral Ali Fedevi: Siyonist Rejime bağlı birçok casus yakaladık

  • 09 Aralık 2022
  • 63 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Ali Fedevi: Siyonist Rejime bağlı birçok casus yakaladık

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Ali Fedevi,”Şu ana kadar Siyonist Rejim’e bağlı çok sayıda casus yakaladık, yakalamaya da devam edeceğiz” dedi.

El-Alem kanalına konuşan İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Ali Fedevi, gündemi değerlendirdi.
Tuğgeneral Ali Fedevi, “İslam Devrimi’nin zaferinden önce siyonistlerin eski İran hükümetiyle çok iyi ilişkileri vardı. Devrimden sonra İran’da casus bulundurmak için birçok girişimde bulundular. Ancak onların faaliyetleri üzerinde tam istihbarat kontrolümüz var” dedi.
Tuğgeneral Fedevi, sözlerinin devamında “Şu ana kadar Siyonist Rejim’e bağlı çok sayıda casus yakaladık, yakalamaya da devam edeceğiz” ifadesinin kullandı.
İran- Azerbaycan Cum. ilişkilerini de değerlendiren Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı Fedevi “Bizim Azerbaycan  Cum. halkıyla hiçbir sorunumuz olmamasına ilaveten birçok ortak noktalarımız da var. Ülkeler arasındaki sınır anlaşmazlığı bölgesel coğrafi değişikliğe yol açmamalıdır. Bu önemli bir konu” diye konuştu./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.