Tuğgeneral Cezayiri: ABD’ye yeni dersler vermenin zamanı geldi

  • 11 Ekim 2017
  • 1.107 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Cezayiri: ABD’ye yeni dersler vermenin zamanı geldi

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü Tuğgeneral Mesud Cezayiri, Amerika’nın tutumunun dünya halkını bezdirdiğini belirterek, Amerika’ya yeni dersler vermenin gerektiğini söyledi.

İRNA’nın haberine göre, İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü Tuğgeneral Mesud Cezayiri, yaptığı açıklamada, “Anlaşılan Trump yönetimi sadece küfürden  anlıyor ve gücün dünyadaki yeni anlamını idrak edebilmesi için biraz şoka ihtiyacı var” dedi.

İranlı askeri yetkili, Amerika’nın işgalciliğine karşı koymanın ciddi olarak ele alınması gerektiğini belirterek, ”Amerika’nın Asya’nın batısında sultası ve varlığı döneminin sona erdiğini” söyledi.

Tuğgeneral Cezayiri,  İran’ın savunma gücünün artmasına dair sürecin etkili olduğunu zira düşmanın İran’a karşı siyasetlerinin bunun açık göstergesi olduğunu belirtti.

Cezayiri, İran İslam Cumhuriyetinin siyaseti ve mantığının bir ülkenin savunma gücünü arttırması gerektiği olduğunu belirterek, bugün Amerika’nın açık ve resmi bir şekilde İran’ı askeri açıdan tehdit ettiğini ama bugün dünya halkının buna karşı dakik tedbiri gördüğünü söyledi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.