Tuğgeneral Dehgan: İran’ın direnişe destek vermesi düşmanların yenilgisine sebep olmuştur

  • 08 Mart 2017
  • 1.114 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Dehgan: İran’ın direnişe destek vermesi düşmanların yenilgisine sebep olmuştur

İran savunma bakanı, İslami İran’ın her zaman direniş güçlerinin destekçisi olduğunu ve bu desteğin düşmanların geri adım atmalarını ve yenilgiye uğramalarını sağladığını söyledi.

İran İslam cumhuriyeti Savunma bakanı Tuğgeneral Hüseyin Dehgan bugün tahran’da katıldığı bir törende, İran İslam Cumhuriyetinin bağımsız siyasi bir düzen olduğunu ve bu istikamette durmayacağını bildirdi.

İran’ın savunma gücünün her türlü tehdit karşısında halkın güvenliğini sağladığını, İran silahlı kuvvetlerinin büyük bir kararlılık ve iktidarla halka ve devlete yönelik tehditleri defettiğini belirten savunma bakanı, İslam İnkılabı mesajının dünyaya yayıldığını ve dünya halklarının İslam inkılabından etkilendiğini söyledi.

İran savunma alanındaki kudretinin, düşmanlarla muhtemel bir çatışma sırasında İran’ın galibiyet ve zaferini garanti ettiğini belirten General Hüseyin Dehgan, bölgede halk desteğine sahip olamayan yöneticilerin yabancı güçlerin Ortadoğu bölgesindeki varlığına zemin hazırladıklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.