Tuğgeneral Emir Hatemi: Bölgeye karşı çirkin planlar dinmeyecek

  • 27 Ağustos 2018
  • 1.197 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Emir Hatemi: Bölgeye karşı çirkin planlar dinmeyecek

İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, Suriye’de bulunan İslami direniş ekseni komutanları ile bir araya geldi.

İki günlük resmi ziyaret için Suriye’de bulunan İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, bugün ülkedeki İslami direniş ekseni komutanları ile bir araya geldi.

Düşmanların Suriye’nin yanı sıra bölgede kurduğu terör örgütü DEAŞ komplosuna değinen Tuğgeneral Hatemi, “Irak ve Suriye’de yaşananlar, ABD’lilerin İran’da İslam Devrimi’nin zaferinden bu yana planladıkları bir dizi komplo yönündeydi” dedi.

İslami direniş mücahitlerini takdir eden Tuğgeneral Hatemi, “Suriye ve Irak’ta direniş gerçekleşmeseydi İran topraklarına bile göz diken terör örgütü DEAŞ ile sınırdaş olacaktık” ifadesini kullandı.

Tuğgeneral Hatemi, “Kutsal türbe savuncuların direnişi ile Suriye ordusu ve halkının gösterdiği büyük çabaları sultacı düzen ile destekçilerinin çirkin amaçlarının gerçekleşemesini engelledi” değerlendiremsinde bulundu.

Düşmanların planlarının devam edeceğini aktaran Tuğgeneral Hatemi, “Komploları boşa çıkartmak için tam olarak hazır olmalıyız” şeklinde konuştu.

Bunlara ilave olarak Savunma Bakanı Tuğgeneral Hatemi, düşmanların kurduğu çirkin planlar aracılığıyla İran başta olmak üzere bölgenin güvenlik ile istikarını bozmaya çalıştığını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.