Tuğgeneral Hüseyin Dehgan: Bölgede mevcut büyük fitne Amerika ve İsrail tarafından yönetiliyor

  • 12 Haziran 2015
  • 933 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Hüseyin Dehgan: Bölgede mevcut büyük fitne Amerika ve İsrail tarafından yönetiliyor

İran savunma bakanı tuğgeneral Hüseyin Dehgan, bugün bölgede mevcut büyük fitnenin Amerika ve İsrail tarafından yönetildiğini söyledi.

Hüseyin Dehgan, Tahran’da İmam Ali (S) askeri akademisi öğrencileri ve personeline hitaben yaptığı konuşmada, bölgede bugün fitnenin Amerika ve İsrail tarafından yönetildiği bir ortamda İran silahlı güçlerinin son derece dikkatli bir şekilde gelişmeleri gözetlediğini söyledi.

İran silahlı güçlerinin bölgenin güvenliği konusundaki görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten ve bu konuda önemli rolüne temas eden tuğgeneral Dehgan, bugün İran’ın dış güçlere bağlı kalmaksızın savunma alanında istediği silah ve teçhizatların genelini üretme imkanına kavuştuğunu ve bugün savunmanın yerli sanayi üzerine kurulu olduğunu söyledi.

İran savunma bakanı, İran’ın savunma ve askeri alandaki gücünün ve geldiği noktanın, düşmanları caydırıcı bir nitelikte olduğunu gelinen bu noktanın İran İslam inkılabı rehberinin tedbirleri ve stratejisi sayesinde gerçekleştiğini söyledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.