Tuğgeneral İsmaili: Düşman İran’a karşı mücadelesini sürekli olarak değiştiriyor

  • 25 Ekim 2017
  • 1.441 kez görüntülendi.
Tuğgeneral İsmaili: Düşman İran’a karşı mücadelesini sürekli olarak değiştiriyor

İran’ın Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili, düşmanın İran İslam Cumhuriyeti ile taktiklerini sürekli olarak değiştirdiğini söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Ferzad İsmail, dün yaptığı açıklamada, İran’ın düşmanların komplolarına karşı uyanık olması gerektiğini ve de kültürel, sosyal, ve siyasi olmak üzere her alanda onlara karşı cevap vermek için hazırlıklı olmak gerektiğini söyledi.

İranlı askeri yetkili, dünya emperyalizmi ve özellikle de Amerika’nın önce bir ülkede üs oluşturduğunu ve ardından kendi çıkarları doğrultusunda adım attığını ve sonra da o ülkeyi Amerika’nın bir eyaletine dönüştürdüğünü ve Amerika’nın şom emelleri için kullanılan bir ülkeye çevirdiğini söyledi.

Öte yandan İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Mesut Cezayiri, Hatem’ül Enbiya (s.a) Hava Koruma Karargahı Komutanlığı’nı ziyaret ederek, bu karargahın Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili ile görüştü.

Tuğgeneral Cezayiri bu görüşmede, İran’a karşı yapılan kültürel saldırı ile yumuşak savaşın hacminin, benzeri görülmeyen bir düzeyde olduğunu ve bunların karşısına geçip direnmek için çok çaba göstermek gerektiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Zamanı gelince Mezopotamya da ne abd rus kalır nede israil. O kadar! İran yapacak demiyorum ha İran’a baskı boşuna. Düşman çoğunlukla strateji değiştirir ve abd bunun için tonlada para kurnaz uzman kafası harcıyor. Mühim olan o ki zor olanı başarmak bu doğanın kanunu önde olan ışığı yakalar yükselir. Tabii bu zalimlerin önde olduğunu göstermiyor. Editör bu yoruma artı puan yayınla ha bunu değil ha!

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.