Tuğgeneral Nakdi: İran Halkı Kendi İnkılapçı Hedeflerinden Vazgeçmeyecek…

  • 07 Mart 2015
  • 824 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Nakdi: İran Halkı Kendi İnkılapçı Hedeflerinden Vazgeçmeyecek…

İran mustazaflar seferberlik kurumu başkanı, İran’ın kendi inkılâpçı hedeflerinden vazgeçmeyeceğini bildirdi.

İRİB Haber Ajansının bildirdiğine göre, İran’ın Bircend şehrinde katıldığı bir sempozyumda konuşan Seferberlik Kurumu Başkanı Tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi, İran halkının artık Amerika’nın yalancı vaatlerine inanmadığını belirtti ve “Nükleer Müzekereler’de İran’ın benimsediği ilkeler ve değerler, ABD’nin belirlediği öneri ve değerlerin etkisi altında olamaz ve zenginleştirme konusunda İran’ın tüm barışçıl nükleer hakları muhafaza edilmeli” diye konuştu.

Tuğgeneral Nakdi, ayrıca Nükleer müzakerelerin olası bir anlaşmayla sonuçlanmasının hemen ardından, İran’a uygulanan tüm yaptırımların kalkması gerektiğini belirtti ve sözlerinin devamında bölgede cereyan eden gelişmelere temas ederek, “Ey kahraman Irak halkı, Tekfirci terör gruplarına karşı mücadele ettiğiniz sürece sizin yanınızda olacağız ve ey kahraman Yemen ve Suriye halkı biliniz ki İnkılap Rehberi’nin emri ve fermanı doğrultusunda size yardıma koşmak için bir an bile tereddüt etmeyeceğiz” dedi.

Tuğgeneral Nakdi ayrıca İran’da 5 bin adet Direniş Ekonomisi Üretim Biriminin bulunduğunu belirterek, seferberlik güçlerinin direniş ekonomisi hedeflerinin tahakkuku için her zamandan fazla çaba göstermeleri gerektiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.