Tuğgeneral Sabahiferd: İsrail, çocuk katili vahşi bir rejimdir

  • 09 Haziran 2018
  • 1.667 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Sabahiferd: İsrail, çocuk katili vahşi bir rejimdir

İran Ordusu Hatemül Enbiya Hava Savunma Karargahı komutanı, yapay siyonist İsrail rejiminin savunmasız kadın ve çocuklara bile acımayan vahşi ve çocuk katili bir rejim olduğunu bildirdi.

İRİB Haber ajansının bildirdiğine göre  Kudüs günü törenlerinin muhteşem bir şekilde düzenlendiğini bildiren İran ordusu Hatemül Enbiya Hava Savunma Karargahı komutanı Tuğgeneral Alirıza Sabahiferd, İran halkının Filistin davasından asla vazgeçmeyeceğini belirtti.

İşgalci İsrail’in işlediği cinayetlerine sert bir şekilde tepki gösteren Tuğgeneral Sabahiferd, “Bütün dinlerde kadınlar ve çocuklar özel bir yere sahiptir, ancak sahte Siyonist Rejim kadınlar ve çocuklara merhametten yoksundur. Çocuk katili olan bu vahşi rejimle sadece kaba kuvvet diliyle konuşulmalı” dedi.

Bu arada İran Mustaz’aflar Seferberlik Kurumu Komutanı Tuğgeneral Gulam Hüseyin Gaybperver de yaptığı açıklamada, İslam İnkılabının bereketi sayesinde çocuk katili siyonist İsrail rejiminin tamamen kendini yenilginin eşiğinde gördüğünü bildirdi.

Mübarek Ramazan ayının son cuması İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni tarafından dünya Kudüs günü olarak ilan edilmiş ve bu günde dünya Müslümanları düzenledikleri gösteri ve yürüyüşlerle müstekbirlik ve siyonizme olan nefretlerini haykırmaktalar.

Dün da Ramazan ayının son Cuması olma hasebiyle  başta İran olmak üzere dünyanın bir çok yerine müslüman kitleler Dünya Kudüs Günü etkinlikleri düzenlediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.