Tuğgeneral Safevi: Amerika ve siyonist rejime karşı siyasetlere devam

  • 29 Nisan 2016
  • 768 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Safevi: Amerika ve siyonist rejime karşı siyasetlere devam

Asya Batısı Jeopolitik Gelişmeler Ulusal Konferansı bilimsel sekreteri, Amerika ve siyonist rejime karşı siyasetlere ve direniş hükümetleri ve milletlerin takviyesine vurgu yaptı.

İRİB’ın bildirdiğine göre Asya Batısı Jeopolitik Gelişmeler Ulusal Konferansı bilimsel sekreteri Tuğgeneral Seyit Yahya Rahim Safevi dün Ortadoğu’nun jeopolitik ,jeostratejik ve jeoekonomik önemine işaretle, Amerika’nın Irak’a askeri müdahalesi ve Afganistan’ı işgal etmesinin bölgeye tam sulta kurmak ve dünyada tek kutuplu nizamı şekillendirmek amacı ile gerçekleştiğini ifade etti.

İran başkumandanın yüksek danışmanı ve yardımcısı ayrıca Suriye’nin parçalanmasını engellemek ve bu ülke halkı ve hükümetine desteklerin devam etmesi ile siyonist rejme karşı Lübnan Hizbullah’ını kendine yeterli hale getirmenin İran islam cumhuriyetinin programlarında olması gerektiğini belirtti.

Tuğgeneral Safevi direnişin askeri politik strateji ve direnişinin diğer dost ülkelere intikal zaruretine işaretle, söz konusu stratejinin tüm dost ülkelerin kavimleri, grupları, üniversite ve siyaset elitlerine intikal ettirilmesi gerektiğini vurguladı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.