Tümgeneral Bakıri: Hiç bir ülkenin İran’a saldırma gücü yoktur

  • 08 Mayıs 2018
  • 1.090 kez görüntülendi.
Tümgeneral Bakıri: Hiç bir ülkenin İran’a saldırma gücü yoktur

İran genel kurmay başkanı tümgeneral Muhammed Bakıri, İran İslam Cumhuriyeti düşmanlarının İran’a asla saldıramayacaklarını söyledi.

Tümgeneral Bakıri, dün İran’ın güneybatısında yer alan Dezful’da zırhlı, hava ve kara birliklerini ziyaretinde yaptığı açıklamada, bugün İran silahlı güçlerinin gücü ve savunma gücünün durumunun, düşmanların, inkılabın çıkarlarına ve İran topraklarına yönelik bir saldırıya karşı bunun bedelinin onlar için çok ağır olacağı gerçeğine dönüştüğünü bildiklerini söyledi.

İran genel kurmay başkanı, açıklamasında ayrıca bazı acemi siyasetçilerin İran topraklarına yönelik saldırı iddiasında bulunduklarını ve ordularından İran’a saldırmalarını istediklerini halbuki bu ülkelerin orduları komutanlarının siyasetçilerini İran’la her türlü savaştan sakınmaları konusunda uyardıklarını ve sorunların siyasi yoldan halledilmesini istediklerini söyledi.

Tümgeneral Bakıri, ‘Amerika, siyonist İsrail ve Arabistan’da bazı siyasetçilerin mantık dışı büyük laflar söylediklerini belirterek, ama bunlar uygulamaya geçerse görecekler ki, İran İslam Cumhuriyetinin savunma ve askeri gücünün onların sandıkları gibi olmadığını görecekler’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.