Tümgeneral Bakıri, Hz. İsa’nın (a) doğum gününü tebrik etti

  • 25 Aralık 2016
  • 1.170 kez görüntülendi.
Tümgeneral Bakıri, Hz. İsa’nın (a) doğum gününü tebrik etti

İran Silahlı Kuvvetler Başkomutanı, Hıristiyan ülkelerin askeri yetkilileri ve komutanlarına gönderdiği ayrı ayrı mesajlarda Hz. İsa (a)’nın doğum gününü tebrik etti.

İran Silahlı kuvvetler Başkomutanı Tuğgeneral Muhammed Bakıri, Hıristiyan ülkelerin askeri yetkilileri ve komutanlarına gönderdiği ayrı ayrı mesajlarda Hz. İsa (a)’nın doğum günü ve 2017 yılının başlangıcını tebrik etti.

Silahlı Kuvvetler Başkomutanı’nın mesajlarında yer alan bazı noktalar şöyle:

Saygılarla, rahmet peygamberi, adalet ve maneviyetin kurucusu, barış ve dostluk peygamberinin kutlu doğumu ve 2017 yılının başlangıcı sebebiyle, sizi, ailelerinizi, silahlı kuvvetler ve ülkenizdeki tüm Hıristiyanları tebrik ediyorum.

Yeni yılda, tüm insanlığın Hz. İsa(a)’nın samimi ve bereketli öğretileri gibi Allah’ın peygamberlerinin kutsal ve insancıl öğretilerine yüz çevirmeleriyle artık sultacıların terör, zulüm ve savaş çıkarmasının durdurulması ve farklı dinleri paylaşan tüm insanların barış ve istikrar eşliğinde yanyana yaşamalarına şahit olmayı umut ediyoruz.

Bu kutlu olayı size yeniden tebrik ederek, yüce tanrıdan kendinize ve silahlı güçlerinize sağlık ve başarılar diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.