Tümgeneral Caferi: İran gücünü Amerika’nın aşırılıkları karşısında durmasından alıyor

  • 24 Mayıs 2016
  • 861 kez görüntülendi.
Tümgeneral Caferi: İran gücünü Amerika’nın aşırılıkları karşısında durmasından alıyor

İran İslam İnkılabı muhafızlar Ordusu komutanı tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İran İslam nizamının, asıl gücünü Amerikanın aşırılıkları karşısında durması ve direnişinden aldığını söyledi.

İran İslam İnkılabı muhafızlar Ordusu komutanı tümgeneral Muhammed Ali Caferi, hicri şemsi takvimle 3 Hordat Beytulmukaddes operasyonu ve Hürremşehr’in işgalden kurtarılışının yıldönümü münasebetiyle dün İmam Hüseyin Askeri üniversitesi’nde düzenlenen ve İslam inkılabı rehberinin de katıldığı merasimde yaptığı konuşmada, devrim muhafızlarının düşmanların her türlü komplosunu etkisiz hale getirmek için gayret gösterdiğini ve bu konuda her daim hazır olduğunu söyledi.

Tümgeneral Caferi, açıklamasında ayrıca, devrim muhafızlarının ‘inkılabı korumak için güç üretimi’, ‘İslam inkılabının siret ve suretinin gözden geçirilmesi’ ve ‘İslam inkılabı rehberinin tedbirlerinin operasyonel hale getirtilmesi gibi üç önemli nokta üzerinde odaklandığını söyledi.

İran İslam İnkılabı muhafızlar Ordusu komutanı tümgeneral Muhammed Ali Caferi, Amerika adına bölgede mürteci rejimler tarafından sürdürülen vekalet savaşına da temasla; İslami uyanış ve direnişin devam ettiğini ve sultacı düzenin, emperyalistlerin İslam inkılabı ve İslami uyanışı önleyemeyeceğini söyledi.

Tümgeneral Caferi, İran İslam İnkılabı muhafızlar Ordusunun bugün en zor ve karmaşık meydanlarda olduklarını belirterek, onların İslam, inkılabı ve İslam nizamının izzetini canlarını pahasına koruduklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.