Tümgeneral Caferi: İran halkı asla Büyük Şeytan’la görüşmeye izin vermez

  • 01 Ağustos 2018
  • 1.399 kez görüntülendi.
Tümgeneral Caferi: İran halkı asla Büyük Şeytan’la görüşmeye izin vermez

İran devrim muhafızları komutanı tümgeneral Muhammed Ali Caferi, ABD başkanı Trump’ın İran’la görüşmeye hazır olduğuna dair açıklamasına tepki gösterirken, İran halkının asla İranlı yetkililere Büyük Şeytan’la (ABD) müzakereye ve görüşmeye izin vermeyeceğini söyledi.

Muhabirimizin bildirdiğine göre, Tümgeneral Caferi, İran’ın Kuzey Kore olmadığını ve  Amerika’nın isteğine olumlu cevap vermeyeceğini söyledi.

İran halkının, Din ve imanla ihya olan İran halkının rahmetli İmam Humeyni’nin  rehberliğinde gerçekleşen İslam inkılabıyla da takviye olduğunu belirterek, İran milleti ve sultayı kabul eden milletler arasında çok büyük farklılıklarının olduğunu söyledi.

Tümgeneral Caferi, İran ve İranlıların tehdit edilemeyeceğini ve her türlü dış tehdit ve baskılara karşı  birlik ve beraberlik içinde olacağını söyledi.

İran İslam inkılabı muhafızlar ordusu komutanı tümgeneral Caferi, İran İslam Cumhuriyeti yetkililerinin Amerika’nın kandırmaya dayalı  senaryolarını çok iyi bildiklerini ve bunu bu zamana kadar bir  çok kez tecrübe ettiğini belirterek, İran halkı ve hükümetinin el ele vererek, ilahi vaatlere, İslam inkılabı rehberi, Allah’ın verdiği büyük iç kaynaklara dayanarak, dünya emperyalizminin askeri kutbunun yenilgiye uğraması ve direnişin zaferine kadar Amerika’nın insanlık dışı ve zalimce yaptırımlarına tahammül edeceğini  ve mücadele edeceğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.