Tümgeneral Caferi: İslam İnkılabı’nın ülküleri yayılmakta

  • 16 Aralık 2014
  • 930 kez görüntülendi.
Tümgeneral Caferi: İslam İnkılabı’nın ülküleri yayılmakta

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İslam İnkılabı ülkülerinin dünyada yayılmakta olduğunu söyledi.

Tümgeneral Caferi bugün ordu komutanlarının katılımıyla düzenlenen bir toplantıda yaptığı konuşmada, bugün bütün gözlerin İran İslam Cumhuriyetine çevrildiğini hatırlatarak, zulümle mücadelenin İslam İnkılabı’nın en önemli ülkülerinden olduğunu belirtti.

İslam İnkılabı Muhafızlar ordusunun İslam İnkılabı’nı koruması gerektiğine vurgu yapan Tümgeneral Caferi, İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu ve Hatemül-Enbiya (saa) Karargahı hedeflerinin, İslam Cumhuriyeti nizamına derinlik kazandırmak ve yüksek kaliteyle yeterliğini kanıtlamak olduğunu kaydetti.

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Hatemül-Enbiya (saa) Kalkınma Karargahı Komutanları Toplantısının kulisinde gazetecilere konuşan İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Genel Komutanı, bu kurum ile hükümetin ilişkilerinde gerginlik olduğuna ilişkin yabancı basında çıkan iddialar hakkında açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı’nın İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusuna güveninin tam olduğunu ve ilişkilerinin çok güzel ve karşılıklı güven ilkesine dayalı olduğunu ifade etti.

 

Tümgeneral Caferi, İnkılap ve İslam Cumhuriyeti Nizamı düşmanlarının hükümet ile İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu arasında dayatılmış savaş döneminden itibaren başlayan güzel ilişkilerini bozamayacağını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.