Tümgeneral Musevi: İran silahlı güçlerinin caydırıcılık gücü düşmanı çaresizliğe sürükledi

  • 30 Haziran 2019
  • 883 kez görüntülendi.
Tümgeneral Musevi: İran silahlı güçlerinin caydırıcılık gücü düşmanı çaresizliğe sürükledi

İran ordusu genel komutanı tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, İran silahlı güçlerinin caydırıcılık gücünün düşmanı küçük düşürdüğü ve çaresiz hale getirdiğini söyledi.

Tümgeneral Musevi, İran silahlı güçlerinin her açıdan hazırlıklı olduğunu ve düşmanın bütün faaliyetlerini gözetlediğini söyledi.

Tümgeneral Musevi, Amerikan başkanı Trump’ın sözlü saldırılarına da işaretle, ‘ABD başkanının sözleri cevap vermeye değmez’ dedi.

İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamenei, 31 ağustos 2016’da, İran savunma bakanlığı, uzmanlar, araştırmacılar ve bakanını kabulünde yaptığı konuşmada, İran’ın savunma ve saldırı gücünün arttırılmasına İran’ın çok açık hakkı olduğunu bildirmişti.

İslam İnkılabı Rehberi, bugünkü dünyaya, zorbalar, sultacılar, ahlaki değerden yoksun olanlar, vicdansızlar ve insanlıktan bihaber kimselerin sulta kurduğunu belirtmiş ve bunların masum, savunmasız insanların öldürülmesi ve ülkelerin işgal edilmesi, saldırı düzenlemelerinden sakınmadıklarını belirterek, savunma ve saldırı gücünün arttırılmasının zaruri ve normal bir durum olduğunu bildirmiş ve ‘Bu güçler İran’ın güvenliğini sağlayamadığı gibi bir düşünceye dalmasınlar” demişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.