Tümgeneral Reşit: Siyonistler İran’a karşı koymanın ağır bedeline katlanamaz

  • 11 Mart 2018
  • 1.212 kez görüntülendi.
Tümgeneral Reşit: Siyonistler İran’a karşı koymanın ağır bedeline katlanamaz

İslami İran Hatemü’l Enbiya karargahı komutanı Tümgeneral Gulamali Reşit, Siyonist rejimin, eskiye nazaran daha fazla İran İslam Cumhuriyetinin gücünü idrak ettiği ve İran’la yüzleşmenin ağır bedellerine katlanamayacağını bildiğini belirtti.

Tümgeneral Reşit İran’ın bölgesel konumunun değerlendirildiği toplantıda yaptığı açıklamada, İran İslam cumhuriyetinin Suriye ve Irak’ta istikrarın sağlanmasına önemli katkıda bulunmasının yanı sıra, askeri ve güvenlik tehditlerine karşı caydırıcı gücünü daha da arttırdığını ifade etti.

Hatemü’l Enbiya karargahı komutanı açıklamasının devamında,  halihazırda  İran’ın bölgesel gücünün geliştirilmesi ve derinleşmesi, İran İslam Cumhuriyetine karşı koymak için her türlü kararı zorlaştırdığını söyledi.

Tümgeneral Reşit, Amerika’nın Siyonist rejimin kriz yaratan siyasetleri ve askeri müdahalelerinden kaynaklanan bataklığa girmekten kaçındığına işaret ederek, ” İran karşısında Arap- Batı- İbrani ittifak cephesinin oluşmasıyla İslam dünyasının en önemli meselesi olan Filistin meselesi, unutulmaya yüz tutmuştur”ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.