Tümgeneral Selami: Batı Şeria da Siyonistlere karşı silahlanıyor

  • 22 Ağustos 2022
  • 83 kez görüntülendi.
Tümgeneral Selami: Batı Şeria da Siyonistlere karşı silahlanıyor

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı savaşın Ürdün Nehri’nin Batı Yakası’na taşındığını ve Batı Şeria’nın da Siyonistlere karşı silahlanmakta olduğunu belirtti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, Ayetullah Hamanei’nin Eserlerini Koruma ve Yayımlama Dairesi ile yaptığı görüşmede, Filistin hareketinin zaman içinde önemli ölçüde büyüdüğünü ve olgunlaştığını belirterek, bugün işgal altındaki topraklarda direniş gruplarının operasyonlarında çok sayıda Siyonist öldürüldüğünü belirtti.

Tümgeneral Selami, Cihat’ın devamının çok önemli olduğunu vurgulayarak, Gazze nasıl silahlandırıldıysa Batı Şeria’nın da aynı şekilde silahlandırılabileceğini ve bu sürecin devam ettiğini ifade etti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu başkomutanı, Batı Şeria ile Gazze arasında coğrafi bir bağlantı olmadığını, Siyonist rejimin kuşatması altındaki iki ayrı ada gibi olduklarını, ancak bugün Filistin’de küçük bir operasyon için yüzlerce roket ve füzenin konuşlandırıldığının görülebildiğini belirtti.

Tümgeneral Selami, Filistinlilerin mücadelelerinde Siyonistlerin işgal ettiği toprakların herhangi bir bölümünü hedef alabilecekleri bir evrime ulaştıklarını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.