Türkiye halkı “Hz. Muhammed Resulullah” filmine büyük ilgi gösteriyor

  • 06 Kasım 2016
  • 1.631 kez görüntülendi.
Türkiye halkı “Hz. Muhammed Resulullah” filmine büyük ilgi gösteriyor

Türkiye sinemalarında gösterime girdiği bir hafta için’de İran yapımı “Hz. Muhammed Resulullah” filmine Türkiye halkının ilgisinin çok büyük olduğu bildirildi.

Fars Haber Ajansının bildirdiğine göre “Nuru Taban” dağıtım merkezi müdürü Muhammed Rıza Saberi, Türk halkının “Hz. Muhammed Resulullah” filmine istikbalinin büyük olduğunu belirterek, Filmin türkiye toplumunda geniş bir ilgiyle karşılaştığını ve 3 kasım Perşembe gününe kadar bir haftalık gösterim sırasında 330 bin kişinin bu filmi seyrettiğini bildirdi.

Halkın filmle ilgili görüşlerine de değinen Saberi, filmi izleyenlerin oldukça memnun ayrıldıklarını, şimdiye kadar toplumdan muhtelif kitleler ve muhtelif mezheplere mensup insanların filmi izlediklerini ve filmle ilgili olumlu görüş bildirdiklerini, medya içerisindeki yankısının da çok olumlu geçtiğini ve filmi her yönüyle takdir ettiklerini söyledi.

“Hz. Muhammed Resulullah” filmi ayrıca 10 Kasım tarihinde filmin yapımcısı Mecid Mecidi ve Dağıstan cumhurbaşkanının da katılmasıyla bu ülkede de gösterime girecek ve 17 Aralık tarihinde de Bağdat’ın 1000 kişilik “el-Vatan” salonunda galası düzenlenecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.