Türkiye halkı için utanç vesilesi; Siyonist rejim İsrail ile boru hattı inşası ve gizli görüşmeler

  • 04 Nisan 2022
  • 263 kez görüntülendi.
Türkiye halkı için utanç vesilesi; Siyonist rejim İsrail ile boru hattı inşası ve gizli görüşmeler

Terör rejimi İsrail medyası, ortak bir gaz boru hattının inşası konusunda Siyonist rejim ile Türkiye arasında gizli görüşmeler yapıldığını ifşa etti.

ISNA’ya göre, İbranice yayın yapan “Israel Defence” web sitesi şöyle yazdı: “Bir gaz boru hattının inşasına ilişkin müzakereler karmaşık bir projedir ve uzun bir süre devam edebilir, bu konu aynı zamanda Irak Kürt bölgesinden siyonist İsrail yardımıyla  Türkiye’ye gaz transferi projesiyle de ilgilidir.”

Proje, Türkiye’den ırkçı İsrail’in Levitna petrol sahasına gaz boru hattı inşa etmeyi içeriyor ve bu boru Türkiye’ye ve oradan da Rus gazına alternatif arayan güney Avrupa ülkelerine gaz taşıyacak.

Türkiyeli bir yetkili ise “siyonist İsrail rejimi elebaşı İshak Herzog’un Türkiye ziyaretinden bu yana bu konudaki istişareler başlamış ve halen de sürmektedir ve bir kaç ay içinde gaz boru hattı konusunda da karar verileceğini umuyorum.” dedi.

Terör rejimi İsrail Enerji Bakanı Karen Herar, “Finansman konusu da dahil olmak üzere ele alınması gereken sorunlar var ve bu proje  genel olarak kârlı olmalı” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.