Türkiye’yi Suriye ile savaşa sürükleyen karanlık güçler, kendi yapacakları katliamları İran’a yıkmak için zemin hazırlıyorlar

  • 02 Temmuz 2015
  • 903 kez görüntülendi.
Türkiye’yi Suriye ile savaşa sürükleyen karanlık güçler, kendi yapacakları katliamları İran’a yıkmak için zemin hazırlıyorlar

Türkiye’yi Suriye ile savaşa sürükleyen karanlık güçler, kendi yapacakları katliamları İran’a yıkmak için zemin hazırlıyorlar.

Yaklaşık 5 yıldır devam eden Suriye savaşında adeta savaşın bir tarafı edasıyla hareket eden Türkiye, Suriye Rejimini yıkmak için elinden geleni yapmaktan çekinmedi.

Desteklediği Teröristlere, barınma, eğitim, sağlık, lojistik ve başka her türlü desteği verip Suriye topraklarına gönderenler beş yıllık süre içerisinde köklü bir tarih ve medeniye merkezi olan ülkeyi tam bir harabe haline çevirmekten çekinmediler.

Amerika ve Siyonist İsrail’in  açık desteği ile devam eden savaşta, Suriye halkının toplu direnişi ile karşılaşan ve Suriye Ordusu ile Direniş güçlerinin çelik yumruğunu çenelerine yiyen  BOP’cu güçler aldığı ağır hezimetler sonucu yeni planlarını devreye sokmaktan da geri durmadılar.

Suriye düşmanları tüm girişimleri, tüm hile ve oyunlarına ve tüm ağır saldırılarına rağmen, geçen her zaman diliminde bataklığa saplanıp, ağır yenilgiler alırken efendileri siyonistlerin korkuları bir kat daha artıyor, Suriye halkı ve devletinin şanlı direnişi sayesinde BOP planı büyük yara alırken var olan Siyonist tümör İsrail’in de yok olma süreci hızlanmış oluyordu.

Beş yıllık süreç içerisinde bir yandan Suriye yönetimi ve halkına karşı her türlü komployu kuranlar, Türk halkını da unutmamış ve halkın bu savaşta kendilerini desteklemesi için her türlü girişimi yapmaktan çekinmemişlerdir.

Emri altındaki yüzlerce sivil toplum kuruluşu, adları Ahmet, Ramazan, Nureddin gibi Sözde hoca ve cemaat lideri, yine adları Ahmet, Mustafa, Abdurrahman gibi satılmış kalemşörler  ve yüzlerce medya kuruluşuna emirler vermek sureti ile Türkiye halkını ikna etmeye gayret etmişler ve tüm çabalarına rağmen halkımızın Suriye aleyhine yürümesini bir türlü sağlayamamışlardır.

Süreç içerisinde Sınır kapılarında patlamalar ve Reyhanlı patlaması, Niğde olayı  gibi katliamlar tertipleyip, sorumluluğu ise Esad yönetimine atmak istemişler ve her defasında olayın kendi tertipleri olduğu anlaşılmasıyla birlikte halkın kendilerine yönelik derin nefreti ve “Kahrolsun”  sloganları ile karşılaşmışlardır.

Suriye lideri Beşşar Esad’ın kendi halkını katliam ettiği yalanı üzerine bina ettikleri ve bu yalanın halklar nezdinde geçerliliğini yitirmesi ile büyük çöküş yaşayan BOP’cu çevreler son çare olarak Kürt kartını devreye sokmuş ve kendi oluşumları olan PYD benzeri güçleri bahane ederek Suriye yönetimine karşı bir savaş durumuna geçmişlerdir.

Başlatacakları savaş ile asıl hedefin Suriye konusunda bir türlü ikna olmayan ve BOP’cu  Süfyani güçlere istedikleri desteği sunmayan Türkiye halkı olduğu aşikardır.

Olayın en başından beri  Suriye ve İran İslam cumhuriyetinin Tüm dostane açıklamaları ve Türk halkına en ufak bir zararın dahi dokunmayacağı noktasındaki açıklamalarına rağmen, kendi habis niyetlerini, sanki Suriye ve İran’ın hedefleri gibi sunmaya gayret edenler, yani Türkiye halkını kendileri katliam edip Suçu Suriye, İran ve Direniş güçleri üzerine atmak isteyenler bu emellerini gerçekleştirmek için karakterlerine var olan habisliklerini yine ortaya koymuşlardır.

Suriye Lideri Beşşar Esad’ın ” Tüm Suriye ve ben de yok olsam dahi kardeş Türkiye halkına en ufak mermi dahi atmayacağız” sözünü, Türkiye’nin sınır boyunca uyguladığı ve hatta Suriye’nin uçak ve helikopterlerinin düşüp, pilotlarının ölmesi ile sonuçlanan olaylarını dahi efendi bir üslupla sineye çekip, sırf Türk halkı hatrına sessiz kalmasına rağmen, karanlık güç merkezleri kendi katliamlarına Esad ve İran Süsü verme gayretlerinden vaz geçmeyerek bu istikamette haberler yapmaya, konuşmalar irad etmeye devam etmektedirler.

Bu doğrultuda yapılan garabet örneği  son haber ise, onlarca haber sitesinde aynı başlık ve aynı metinle yayınlanan ve Wikileaks’e dayandırılan, Siyonist Suudi Arabistan’ın kendi çalıp, kendi oynadığı uydurma rapora dayanan bir haberdir.

“Şok tehdit: Esad’ı vurursanız Türkiye’yi vururuz” başlığı ile verilen ve gerçekle zerre kadar alakası olmayan haber tamamen pisikolojik bir harekat ve Türkiye halkına karşı girişilecek bir katliama İran kılıfı dikme gayretinden başka bir şey değildir.

Haberin metninde ,içlerinden geçen ve gizledikleri Irak politikaları ve terör örgütü IŞİD’i “Irak’taki Sünni cihat yanlıları” olarak tanıtan ve IŞİD’in karşısındaki direnişi ise “Şii milis” şeklinde ifade edenler bu ve benzeri haberler ile Türkiye halkının önce zihinlerinde bir algı operasyonu yapıp, sonra Emperyalistlerce katliam edilmesine zemin hazırlarken, suçu ise İran, Suriye ve Direniş blokuna atma gayreti içerisindedirler.

Siyonist uşağı BOP askerleri bütün imkanları ile seferber olsalar dahi, bütün planlarını uygulasalar, bütün ihanetlerini sergileseler dahi, hepsinin üstünde bir plan yapıcının var olduğu ve O’nun planının bütün hain planları bozduğuna iman eden halkımız, “Türkiye’yi iran değil, reyhanlı katliamını tezgahlayanlar vurur” şeklindeki yorumu ile hain bir Siyonist plan’ın daha suya düşmesine sebep olmuştur.

İslam aktuel

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.