Velayeti: ABD Elçiliğinin taşınması, Haçlılar-Siyonizmin birlik simgesidir

  • 09 Haziran 2018
  • 1.665 kez görüntülendi.
Velayeti: ABD Elçiliğinin taşınması, Haçlılar-Siyonizmin birlik simgesidir

İslam İnkılabı rehberinin Uluslararası işler yüksek danışmanı, Amerikan elçiliğinin Telaviv’den Kudüs’e aktarılmasının, haçlılarla siyonistlerin birlik ve dayanışmasının çok belirgin bir simgesi olduğunu bildirdi.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre dün Tahran’da Dünya Kudüs Günü Yürüyüşlerine katılan İslam İnkılabı rehberinin Uluslararası işler yüksek danışmanı Dr. Ali Ekber Velayeti basın mensuplarına yaptığı açıklamada, siyonizm ve haçlı mensuplarının İslam’a karşı koymak ve Müslümanların ilk kıblesini ele geçirmek için artık birleştiklerini söyledi.

Velayeti, Kudüs gününün İslam’ın azamet günü olduğunu hatırlatarak, tüm dünya Müslümanlarının Kudüs gününde, siyonist İsrail rejimine, işgalciliğine, zulüm ve cinayetlerine karşı nefretlerini dile getirdiklerini bildirdi.

Mübarek Ramazan ayının son cuması İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni tarafından dünya Kudüs günü olarak ilan edilmiş ve bu günde dünya Müslümanları düzenledikleri gösteri ve yürüyüşlerle müstekbirk ve siyonizme olan nefretlerini haytkırmaktalar.

Dün da Ramazan ayının son Cuması olma hasebiyle  başta İran olmak üzere dünyanın bir çok yerine Müslüman kitleler Dünya Kudüs Günü etkinlikleri düzenlediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.