Velayeti: Füze operasyonu İran’ın önleyici gücünü ispatladı

  • 19 Haziran 2017
  • 1.174 kez görüntülendi.
Velayeti: Füze operasyonu İran’ın önleyici gücünü ispatladı

Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ali Ekber Velayeti, İran’ın yaptığı füze operasyonuyla ilgili İnstagram hesabında bir mesaj paylaştı.

Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ali Ekber Velayeti, Devrim Muhafızları Ordusu tarafından DEAŞ mevzilerinin imha edilmesiyle ilgili İnstagram hesabında bir mesaj paylaştı.

Velayeti mesajında şu ifadelere yer verdi: Dünyanın en bağımsız ülkesi tüm gücüyle, teröristlerle kötü amaçlı düşmanlarına keskin bir cevap vererek, İslami İran’ın güvenliğinin hiçbir zaman bozulmayacağını ispatladı.

Devrim Muhafızları’nın teröristlere karşı sergilediği değerli, güçlü ve aynı zamanda yumuşak operasyonu, İran’ın düşmanlarına karşı sahip olduğu önleyici savunma amaçlı kapasitesinin bir parçası olarak, onları daha ağır darbelere uğratabilir.

Aziz İran milletinin desteği, İslam İnkılabı Rehberi’nin önderliği, yetkililerin azimliliği ve şehitlerin çabaları etkisi altında oluşan İslam Cumhuriyeti’nin iktidarı sonucu ortaya çıkan güvenlik, huzur ve tüm ilerlemelerle gelişmeler, takdire layıktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.