Velayeti: Siyonist İsrail, İslam dünyasında ortaya çıkan bir kanser tümörüdür

  • 27 Aralık 2015
  • 738 kez görüntülendi.
Velayeti: Siyonist İsrail, İslam dünyasında ortaya çıkan bir kanser tümörüdür

Dünya Mustazafları Başdanışmanı Velayeti, İslam dünyasının zor bir süreçten geçtiğini ifade etti.

 Tahran’da organize edilen İslami Vahdet Konfransı’nda bir konuşma yapan İslam İnkılabı Rehberi Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, şu ana kadar İslam ülkelerinin bu tür sorunlarla karşı karşıya gelmediğini ve İslam dünyasının hassas bir tarihi süreçten geçtiğini söyledi.

Siyonist İsrail’in İslam dünyasında ortaya çıkan bir kanser tümör olduğunu söyleyen Velayeti, “Bu rejime verilen destekler İslam dünyasının daha çok acı günler yaşamasına neden olmakla birlikte Filistin halkını da bir çok zulme maruz bırakmıştır” dedi.

İslami Uyanış’a değinen Ali Ekber Velayeti, “Bu hareket sayesinde diktatörler birbir ardından devrildi ve mustekbirleri daha çok endişelendi” diye ekledi.

İnkılap Rehberi Başdanışmanı, “Amerika’nın peşinde olduğu amaçlara varmak için yaptığı ağır harcamalara rağmen yine de politikası yenilgiye uğramıştır” açıklamasında bulundu.

Son zamanlardaki komplo ve fitnelerin İslam tarihinde eşsiz olduğunu söyleyen Velayeti, Batı’nın İslam’ın aydınlık yüzünü karartmaya çalıştığını dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.