Video: Suriye Savunma Bakanı Freyc, Kahraman Suriye Askerlerine Moral Ziyaretinde Bulundu…

  • 13 Şubat 2015
  • 871 kez görüntülendi.

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Korgeneral Fahd Casim el Freyc üst düzey subay ve generallerin eşliğinde dün Güney Bölgesinde vatan ve vatandaşları teröre karşı savunan ordu birliklerine saha gezisinde bulundu.

Ordu birliklerinin son birkaç gün içinde teröristlerden temizleyip kontrolü eline geçirdiği belde ve mevkileri dolaşan Freyc; Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanı Beşşar el Esad’ın kahraman askerlere takdirlerini iletti.

Freyc saha komutanlarından Şam, Kunaytra ve Dera kırsallarında ordu birliklerimizin yürüttükleri geniş kapsamlı operasyonların ayrıntıları hakkında bilgi aldı.

Ordu birlikleri ve halk savunma güçlerinin Güney Bölgesinin muhtelif yerlerinde teröristlere karşı sağladıkları başarıların takdire şayan olduğuna dikkat çeken Savunma Bakanı Freyc; bu başarıların Suriye halkı ve dostlarının orduya desteklerini somutlaştırdığını söyledi.

Freyc aynı zamanda vatan koruyucuları kahramanların vatan ve vatandaşları savunmada sahip oldukları yüksek moral ve azmin doğal bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Freyc Suriye’nin devlet, ordu ve halk olarak teröre karşı verdiği savaşın; halkların hegemonya ve saldırılara karşı vatanlarını savunma haklarını savunan tüm güçlerin ve hür insanların savaşı olduğuna dikkat çekti.

Ziyaretinin sonunda Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanı Yardımcısı ve Savunma Bakanı Korgeneral Freyc; kahraman birliklere gerekli yönlendirmelerde bulundu. Freyc; “terör çetelerine karşı savaşımız devam ediyor.. Yurdun her karış toprağı terör belasından kurtulmasıyla birlikte güvenlik ve istikrarın sağlanmasına dek azim ve kararlılıkla devam edecektir..” dedi.

Güney Bölgesinde mevcut kahramanlar ise; ulusal onur ve egemenliğin yanı sıra vatan ve vatandaşların güvenliğini sağlamada canları pahasına kutsal görevlerini azim ve duyarlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.