Video: Türkiye Suudi Konsolosluğu Önünde Şeyh Nemr’in İdamı Protesto Edildi

  • 03 Ocak 2016
  • 930 kez görüntülendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Cevdet dedi ki:

    Suudi ailesinin geçmişi biliniyor. 2oo yıl önce Osmanlı’YA karşı başlayan isyan Osmanlılar tarafından bastırılmıştı. Kendi başlarına bu işi benzeribaşaramayacaklarını anlayınca İngiliz emperyalistlerini arkalarına alarak devletlerini (1901) kurdular. Bu işbirliği ile güçlenen Abdülaziz önce Arabistan yarımadasındaki Şii- Alevi topraklarını ( Hasa ve Katif) sonra geri kalan torakları işgal ettiler. Vahhabi Suudilerle emperyalist (önce ingiliz sonra Amerikan) anlaşmanın ön koşulu şuydu: Hİç bir zaman sömürgecilerin sözünden çıkmayacak, onların ve yavruları İsrail’in aleyhinde çalışmayacak.
    Günümüzde sömürgecilerin güdümünde olmayan Suriye’deki laik düzeni devirmek istediler. Bu amaçla kendilerine yakın bir hükumet kurmak amacıyla dünyadaki hasta ruhlu ve sapık DAİŞ ve Nusra ve gibi örgütlerin bir şey söylemiyorum.önderliğinde binlerce insanı oraya saldılar. Suriye halkının namuslu insanları ile Rusya, İran Lübnan silahlı sayesinde bu proje de havada kalınca Suudi Arabistan’da eşitlik ve demokrasi isteyen insanları ezdiler; liderlerini de idam ettiler…
    Suudilere ve işbirlikçilerine bir şey söylemiyorum. Sözüm onlara destek veren sömürgecilere. S izler dünyada insan hakları ve demokrasi diyor ve bu amaçla ülkeleri işgal ediyordunuz. Bu davranışlarınızla ne kadar ne kadar demokrat olduğunuzu gördük! Kurdurduğunuz ortaçağ devleti yardımıyla dünyaya demokrasi getireceksiniz! Hayranım size!

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.