Yarın Ramazan Ayının Son Cuması: Dünya Kudüs Günü…

  • 09 Temmuz 2015
  • 915 kez görüntülendi.
Yarın Ramazan Ayının Son Cuması: Dünya Kudüs Günü…

Yarın mübarek Ramazan ayının son Cuması Dünya Kudüs Günü. Yarın İran ve İslam dünyası, bir kez daha mazlum Filistin halkına destek için Dünya Kudüs Günü’nde sokaklar ve meydanlara akın edecek.

Bu münasebetle, İran taklit mercileri, büyük din adamları ve muhtelif kurumlar, ayrı ayrı açıklamalar yaparak, İran halkını bir kez daha Dünya Kudüs Günü’nde yeni bir hamasete imza atmaya davet ettiler.

Bu bağlamda Rehberlik Bilgeler Meclisi Hubregan yaptığı açıklamada, onurlu İran halkını, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dünya Kudüs Günü yürüyüşüne görkemli ve yoğun bir biçimde katılmaya çağırdı.

Bugün yaptığı açıklamada Rehberlik Bilgeler Meclisi, Dünya Kudüs Günü’nün İslam ümmeti ve mazlum milletlerin zulüm, emperyalizm ve Siyonist rejime karşı birlik, dayanışma ve kudretinin gösterilmesi için bir fırsat olduğunu belirtti.
Açıklamada, Rahmetli İmam Humeyni’nin derin ve vizyoner görüşü ve bakışıyla kendilerine öğrettiği gibi Dünya Kudüs Günü’nün sadece Filistin günü değil, İslam günü olduğu, bugün Filistin ülküsüne desteğin İran İslam Cumhuriyeti nizamının ve dünyadaki hür insanların sloganı ve kriteri haline geldiği ifade edildi.

Öte yandan Müstazaf Seferberlik Teşkilatı da bir açıklama yaparak, İsrail rejiminin yok oluşunun İslam ümmetinin bugünkü kapsamlı sözleşmesi olduğunu, Tel-Aviv’in temizlenmesinin Tikrit ve Beyci’nin temizlenmesinden daha kolay olduğunu belirtti.

Dünya Kudüs Günü dolayısıyla açıklama yapan Müstazaf Seferberlik Teşkilatı, Siyonistler ve Batılı hamilerine şöyle seslendi: “Şunu bilmelisiniz ki, Tel-Aviv’i Siyonistlerden temizlemek, Selaheddin, Tikrit ve Beyci’yi temizlemekte daha kolaydır”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.