Yediot Ahronot gazetesi: “Filistin Yönetimi’yle İlişkilerde Gerçek Anlamda Bir Değişiklik Olmayacak”

  • 27 Temmuz 2019
  • 678 kez görüntülendi.
Yediot Ahronot gazetesi: “Filistin Yönetimi’yle İlişkilerde Gerçek Anlamda Bir Değişiklik Olmayacak”

Siyonistlere ait Yediot Ahronot gazetesinin yazarlarından Elior Levy, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın İsrail ile bütün anlaşmaları askıya alma açıklamasının bu türden ilk açıklama olmadığına dikkat çekti.

Levy, İbranice olarak yayınlanan gazetedeki yorumunda Filistin Yönetimi’nin geçmiş yıllarda da bu türden kararlar aldığını ancak uygulamaya geçirmediğini hatırlatarak bu seferki kararının da kâğıt üzerinde bir mürekkepten öteye geçmeyeceğini belirtti.

Levy bazı Filistinlilerle irtibatlarına dayanarak Abbas’ın bu seferki kararının da geçmiştekilerin bir benzeri olacağı ve Filistin Yönetimi ile İsrail arasındaki ilişkilerde gerçek anlamda hiçbir değişikliğin olmayacağı iddiasında bulundu.

Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, 25 Temmuz Perşembe akşamı üst kademedeki elemanlarıyla yaptığı bir toplantı esnasında İsrail ile bütün anlaşmaların askıya alındığını ve bu kararın uygulamaya geçirilmesi için hemen bir komisyon oluşturulacağını ilan etmişti. Ancak kararın uygulamaya geçirilmesi konusunda henüz pratiğe dönük bir adım atılmış değil

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.