Yemen: Balistik füzeler ve İHA’lar ile işgal topraklarında düşmanı hedef aldık

  • 01 Kasım 2023
  • 50 kez görüntülendi.
Yemen: Balistik füzeler ve İHA’lar ile işgal topraklarında düşmanı hedef aldık

Yemen Ensarullah Hareketi, Siyonist rejim İsrail’e karşı saldırıyı doğrulayarak, balistik füzeler ve İHA’lar ile düşmana yönelik saldırı gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Ensarullah Sözcüsü Yahya Seri yaptığı açıklamada, halkın isteği üzerine Yemen silahlı kuvvetlerinin işgal topraklarına yönelik geniş çaplı füzeli ve İHA’lı operasyon gerçekleştirdiğini belirtti.

Sözcü, Yemen silahlı kuvvetlerinin  işgal altındaki Filistin’de işgalcilere karşı yeni operasyon düzenlemeye hazır olduğunu vurguladı.

Seri, ABD ve Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik korkakça saldırılarına tepki olarak, Allah’a tevekkül ederek, kendi görevlerini yerine getirdiklerini, balistik füzeler ve İHA’lar ile işgal topraklarında düşmanın çeşitli noktalarını hedef aldıklarını kaydetti.

General Seri, mazlum Filistinli kardeşlerini desteklemek için Yemen silahlı kuvvetlerinin gerçekleştirdiği bu operasyonun 3. Operasyon olduğunu sözlerine ekledi.

İşgal rejimi İsrail tarafından yapılan açıklamada ise, Yemen tarafından atılan balistik füzelerin havada imha edildiği ileri sürüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.