Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri: ABD ve İsrail, bir madalyonun iki yüzü gibidir

  • 24 Nisan 2017
  • 1.274 kez görüntülendi.
Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri: ABD ve İsrail, bir madalyonun iki yüzü gibidir

Yemen Ensarullah Hareketi genel sekreteri Abdulmelik Bedreddin el’Husi, Arab ve İslam ülkelerinin vahdet içinde olmaları gerektiğini çünkü Amerika ve siyonist rejim İsrail’in hedefinde olduklarını söyledi.

el’Ahd sitesine göre, el’Husi, dün  Ensarullah hareketinin kurucusu Hüseyin Bedreddin el’Husi’nin  vefatının yıldömünü münasebetiyle  yaptığı açıklamada, Amerika’nın kendi çıkarları doğrultusunda Yemen halkını muhasara altında tutmak istediğini ve gerçekte bunu da medya sansürüyle gizlemeye çalıştığını söyledi.

Ensarullah genel sekreteri, Suudi rejiminin Siyonist Amerikancı bir rejim olduğunu belirterek,  bu rejimin Amerika ve ırkçı İsrail’e büyük hizmet ettiğini söyledi.

Abdulmelik Bedreddin el’Husi, Amerika ve İsrail’i, bir madalyonun iki yüzü olarak nitelerken siyonist İsrail’i, batı emperyalizminin  amacı için oluşturulduğunu  söyledi.

el’Husi, Suudi rejiminin İslamcılık iddiasında bulunduğunu ve bu rejimde İslam’dan hiç haberin olmadığını söyledi.

Husi, İran’ın Yemenle ilgili tutumunu överken, İran’ın, özgürlük için mücadele verdiğini, dünya emperyalizmi karşısında direndiğini ve bağımsızlığını korumak için  mücadele verdiğini söyledi.

Ensarullah hareketi genel sekreteri, İran’ın Yemen’in dert ortağı olduğunu batının ise Yemen’de cinayet ortağı olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.