Yemen ordusu Suudi rejimine ait bir insansız hava aracını yere indirdi

  • 17 Eylül 2016
  • 921 kez görüntülendi.
Yemen ordusu Suudi rejimine ait bir insansız hava aracını yere indirdi

Yemen savunma bakanlığı Suudi rejimine ait insansız avcı hava aracını yere indirdiğini bildirdi.

Lübnan el’Meyadin TV kanalına göre, Yemen savunma bakanlığı dün yaptığı açıklamada, Yemen ordusunun teknik ve mühendislik  birliğinin, Necran eyaletinde Suudi ordusuna ait bir İHA’yı avladığını ve yere indirdiğini bildirdi.

Suudi rejimi et’Tale’e ve Zalm üslerinde aldığı ağır hasar ve kayıptan sonra  geri çekilmesinin ardından  daha çok insansız hava araçları kullanmaya başladı.

Yemen el’Mesire TV. kanalı da verdiği haberde,  Suudi Amerika saldırgan savaş uçaklarının  Mareb eyaletine bağlı Servah kasabası bölgesine düzenledikleri saldırıda en az 5 sivilin öldüğünü bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.