Yemen Ordusu: Tüm saldırganlar Yemen füzelerinin ve insansız hava araçlarının hedefi

  • 26 Ocak 2022
  • 129 kez görüntülendi.
Yemen Ordusu: Tüm saldırganlar Yemen füzelerinin ve insansız hava araçlarının hedefi

Yemen ordusu Genelkurmay Başkan vekili Yemen Fırtınası-2 operasyonunun Yemen’in artan caydırıcı gücünün göstergesi olduğunu vurguladı.

El-Mesire’nin bildirdiğine göre Yemen ordusu genelkurmay başkan vekili Ali El-Muşeki “Yemen Fırtınası-2 Operasyonu”, Yemen kuvvetlerinin yüksek kaliteli silahlara, kuvvetlere ve mütecaviz ülkelerin çok sayıda hassas hedeflerine dair önemli bilgilere ve sahip olduğunu doğruladı.”diye kaydetti.

Yemen’in herhangi bir saldırgan ülke veya Suudi savaş ittifakına destek veren ülkeye ulaşan nokta vuruşlu silahlara ve insansız hava araçlarına sahip olduğunu kaydeden Yemen askeri yetkilisi, Yemen ordusunun bu ülke vatandaşları topraklarını savunmak için önünde hiçbir engelin olmadığını vurguladı.

Yemen Silahlı Kuvvetleri, geçen hafta Yemen Fırtınası-1 ve Yemen Fırtınası-2 operasyonlarında Abu Dabi ve Dubai’yi füze ve insansız hava araçlarıyla hedef almıştı.

Yemen ordusunun BAE’ye saldırıları, Suudi koalisyonunun son zamanlarda Yemen’e yönelik saldırılarını yoğunlaştırdığı ve BAE’nin Yemen’in güneyindeki Şabva eyaletine saldırmak için çok sayıda asker gönderdiği bir dönemde dikkat çekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.