Yemen’in İran Temsilcisi: Bölgedeki bazı hükümetler Gazze halkının dökülen kanından sorumludur

  • 16 Aralık 2023
  • 62 kez görüntülendi.
Yemen’in İran Temsilcisi: Bölgedeki bazı hükümetler Gazze halkının dökülen kanından sorumludur

Yemen Direniş Cephesi’nin İran’daki temsilcisi, Gazze halkının dökülen kanından bölgedeki bazı hükümetleri sorumlu tuttu.

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre İran’daki Yemen Direniş Cephesi temsilcisi Salim El Muntasir şunları söyledi:

“Mazlum ve masum Gazze halkının her damla kanının akmasının sorumlusu bölgedeki Siyonist rejimi destekleyen bazı şeytani ülkelerdir.”

Yemen’in Gazze’ye verdiği desteğe ilişkin Salim El Muntasir, Yemen’in mazlumlara destek olmayı görev olarak gördüğünü kaydetti.

Yemen Direniş Cephesi’nin İran’daki temsilcisi, Yemen’in güçlü askeri bilgi ve silahlara sahip olduğunu, Siyonist rejimi yok etmenin Yemen için imkansız olmadığını belirtti.

Salim El-Muntaser sözlerine şunları ekledi:

“Eğer İngiltere, Amerika ve müttefikleri Siyonist rejimi desteklemeye devam etmek istiyorlarsa, Yemen hayati bir otoyol olan Bab El Mendeb Boğazı’nı kapatır ve bu boğazın yanı sıra Hürmüz Boğazı’nın da kapatılmasıyla dünyaya trilyonlarca dolarlık zarar verilecek.”

Yemen Direniş Cephesi temsilcisi şu vurguda da bulundu:

“Yemen, Siyonist rejime verilen desteğin önüne geçmek için bu rejime doğru giden her gemiyle muhatap olacaktır ve bundan da çekinmemektedir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.