YerleÅŸim Merkezlerine YerleÅŸtirilen Ä°ÅŸgalci Yahudiler Filistin Halkına Karşı VahÅŸiliklerine Devam Ediyorlar…

  • 18 Aralık 2014
  • 1.150 kez görüntülendi.
YerleÅŸim Merkezlerine YerleÅŸtirilen Ä°ÅŸgalci Yahudiler Filistin Halkına Karşı VahÅŸiliklerine Devam Ediyorlar…

Siyonist işgal rejimi Batı Yaka bölgesinde Filistinlilerden zorla gasp ettiği topraklara inşa ettiği yahudi yerleşim merkezlerine yeni işgalcileri yerleştirirken, onlar da Filistinlilere karşı insanlık dışı saldırılarla dehşet saçmaya devam ediyorlar. Filistinlilerin yerleşim alanlarına adeta birer vahşi canavar gibi yerleştirilen bu yahudi yerleşimcilerin vahşetlerini icra etmede en sık başvurdukları yöntemlerden biri de araçlarıyla Filistinli çocukları kasten ezmek.

Bugün (18 Aralık PerÅŸembe) sabah da Batı Yaka’nın Ramallah vilayetine baÄŸlı el-Lebin köyünde yine yedi yaşında Filistinli bir çocuk bir yahudi yerleÅŸimcinin özel otomobiliyle düzenlediÄŸi saldırı karşısında dehÅŸet anları yaÅŸadı.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin yahudi yerleÅŸimcinin araçlı saldırısına maruz kalan yedi yaşındaki Amr Osman Zeytun’un ailesinden aldığı bilgiye göre çocuk bugün sabah okula giderken bir yahudi yerleÅŸimcinin aracıyla hızla üzerine geldiÄŸini görünce ÅŸaÅŸkına döndü. Saldırıdan kendini koruyabilmek için kaçmaya çalıştı ama iÅŸgalci canavar caddenin kenarında düşmesine neden oldu. ÇocuÄŸun başında ve vücudunda orta derecede yaralar olduÄŸunu söyleyen aile tedavi için hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.