Yermük’te Filistinli Bir Kız Çocuğu Keskin Nişancı Ateşi Sonucu Şehit Oldu

  • 08 Nisan 2015
  • 1.347 kez görüntülendi.
Yermük’te Filistinli Bir Kız Çocuğu Keskin Nişancı Ateşi Sonucu Şehit Oldu

Suriye’nin başkenti Şam’ın güneyindeki Yermük Kampı’nda dün akşam (7 Nisan Salı) Filistinli bir kız çocuk açılan keskin nişancı ateşi sonucu şehit oldu.

Filistinli kaynaklar, 12 yaşındaki Zeynep Dağistani isimli Filistinli kızın Yermük Kampı El-Urube Caddesi’nde keskin nişancı tarafından atılan merminin isabet etmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini söyledi.

Bu arada, Yermük Kampı’nda kamp sakini gençler ile IŞİD teröristleri arasındaki çatışmaların altıncı gününde de devam ettiği bildirildi.

Yermük Kampı’nın dün şiddetli şekilde bombalandığı, çatışmalar ve bombardımanda 4 mültecinin daha şehit olmasıyla IŞİD’in kampa girdiği günden bu yana hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 17’ye yükseldiği ifade edildi.

Bu arada, İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Malezya’ya çağrıda bulunarak Yermük Kampı’nda akan kanın durdurulması için girişimde bulunmasını istedi.

Heniyye, dün Malezya Başbakanı Datu Necib Abdürrezzak ile yaptığı telefon görüşmesinde helikopter kazasında özel kalem müdürü ve yardımcılarını kaybeden Abdürrezzak’a başsağlığı diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.