ABD’nin yaptırımları Hizbullah’ı teslime zorlayamaz

  • 23 Ekim 2017
  • 1.902 kez görüntülendi.
ABD’nin yaptırımları Hizbullah’ı teslime zorlayamaz

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi üyesi, Amerika’nın Hizbullah aleyhindeki kışkırtıcı yaptırım ve baskılarının, Hizbullah’ın tutumunu değiştiremeyeceğini bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi üst düzey üyesi dün yaptığı açıklamada, Hizbullah’a karşı siyasi, iktisadi ve propaganda baskılarının, Hizbullah hareketinin son dönemlerde Suriye ve Lübnan’ın muhtelif bölgelerinde tekfiri IŞİD terör örgütüne karşı kazandığı dizi zaferler nedeniyle olduğunu, bunun için de Amerika’nın yaptırımlarından hiç bir korkularının bulunmadığını bildirdi.

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi üyesi Şeyh Nebil Faruk şu ifadelere yer verdi: Bundan iki yıl önce de Suudi rejimi Lübnan Hizbullah hareketini terör örgütleri listesine aldı ve ona karşı bir takım yaptırımlar uyguladı ama bu hareketin siyasetlerini değiştirmeyi başaramadı. Bugün de ABD başkanı Trump, Hizbullah’ı mali ve siyasi yaptırımları artırmakla tehdit etmekte. Fakat bu tehditler dün sonuç vermediği gibi bugün de sonuç vermeyecek ve Hizbullah’ın tutumunu değiştiremeyecektir.

Bölgenin bugün yeni bir görünüm kazandığını ve durumun tamamen direnişin yararına olduğunu belirten Şeyh Nebil Faruk Irak yönetiminin Kerkük’teki başarısını da direniş açısından büyük bir başarı ve zafer niteleyerek, bunun da Trump, Amerika, İsrail ve bölgesel uşaklarının bir başka yenilgisi olduğunu bildirdi.

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi üyesi, Hizbullah savaşçılarının bugün Suriye’nin bir çok yerinde IŞİD terörizmine karşı savaşmakta olduğunu, IŞİD ve en-Nusra terör örgütlerinin Suriye’de var olduğu sürece Lübnan’da da güvenlik ve huzurun tam olarak sağlanamayacağını bildirdi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Ekonomik sorunlar yaşanmaması için tedbir sağlanmalı tabii. Sayfa ile alakalı değil lakin şunu size arz edim ki dünya makam menfaat ne kadar bayağı olsada haddimi bilmeyi bilmişimdir. Yani bu söz gümüş sükut altındır sözü misali vb. Yani belki bu konuda haddimi size karşı yada farklı konularda kurum vs karşı aştığımı düşünebilirsiniz lakin espiri dışına çıkmıyorum oda dünyaya pek takılmadığımdan olabilir. Yani esas olan manevi yükümlülük öncelik olsa da dünyevi toplum düzeni içinde rütbe ve mevkileler de gereken hiyerarşik sükuneti sağlıyorum. Yani anlatabildim sanırım. Hangi konu üzre olsada bilgiye saygı ve bireyi tanıma var. Haddini bilme vs. Peki salavat ala Muhammed ve a-li Muhammed ve accil ferecehum vel an eda ehum!

  2. ラブドール 値段 Thanks a ton for being my own tutor on this subject. This is one of the biggest myths surrounding most qita doll buyers. People believe that yourdoll’s latest realistic qi

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.