Amerika ve Avrupa’da İslam İnkılabı Zaferi Kutlandı

  • 12 Şubat 2015
  • 844 kez görüntülendi.
Amerika ve Avrupa’da İslam İnkılabı Zaferi Kutlandı

İran İslam İnkılabı zaferinin 36. Yıldönümü etkinliği, çok sayıda kişinin katılımıyla BM’nin New York Merkezinde düzenlendi.
İran İslam Cumhuriyeti’nin Daimi Temsilciliği tarafında düzenlenen merasime, BM’ye üye ülkelerden temsilciler, diplomatlar, BM’nin üst düzey yetkilileri ve New York’ta mukim olan siyasi ve kültürel şahsiyetlerin yanı sıra, Amerikan ve uluslararası basın ve yayın kuruluşlarından birçok temsilci ve BM’ye bağlı örgütlerde çalışanlar katıldı.
İslam İnkılabı zaferinin 36. Yıldönümü kutlamaları, Çarşamba günü, İtalya, İspanya, Yunanistan ve Bosna Hersek başta olmak üzere birkaç Avrupa ülkesinde, siyaset adamları, işadamları, parlamenterler, bilim adamları ve diğer alanlarda faaliyet gösteren şahsiyetler ile basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.
Bu merasim ve etkenliklere katılan büyükelçiler ve diplomatlar, İslam İnkılabı zafer yıldönümünü, İran İslam Cumhuriyetine kutladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.