Amerikan emperyalizmi ve İsrail’e karşı mücadeleye vurgu

  • 18 Mayıs 2017
  • 1.180 kez görüntülendi.
Amerikan emperyalizmi ve İsrail’e karşı mücadeleye vurgu

Tahran’da düzenlenen 4. Uluslararası “Nur Ufuk’u” isimli konferansa katılan uzmanlar, Amerikan emperyalizmi ve İsrail’e karşı mücadele yönündeki çabaların artırılması zaruretini bildirdiler.

Kudüs Haber Ajansı (Qodsena)nın bildirdiğine göre bu konferansa bir konuşma yapan Tahran üniversitesi hocası ve siyasi meseleler uzmanı Rahimpur Azgadi, Avrupalı aydınların, Avrupa’ya kahraman vermek için adaletsiz mahkemelerce yargılanmaları gerektiğini, Avrupa’nın halen siyoniszmin çıkarlarının korunması amacıyla savaşları programlandırmakla meşgul olduğunu söyledi.

Kanada Albertay üniversitesi hocalarından Prof. Antoni Cames Holl ise ABD ve batılı devletler yönetimlerinin siyonistlerle yakından ilişkili olduklarını, 60 yıldır Filistin topraklarında zulüm cinayet ve katliamın gerçekleştirildiğini ve bu yönetimler tarafından katliama maruz kalan Filistinlilerin terörist olarak tanıtıldıklarını söyledi.

Fransız medya aktivisti Monye ise Filistinle ilgili en iyi ve ideal çözüm yolunun İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin dile getirdiği, “Her kes siyonist İsrail rejiminin yok olmasını istemekte ve bunun için de silahlı mücadele ve cihad zaruridir” ifadesindeki gerçek olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.