Ayetullah Eraki’den Bahreyn Devrimi hakkında açıklama…

  • 14 Şubat 2015
  • 833 kez görüntülendi.
Ayetullah Eraki’den Bahreyn Devrimi hakkında açıklama…

İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu Genel Sekreteri Ayetullah Muhsin Eraki, Bahreyn halkının barışçıl hareketlerinin taleplerinin tamamen gerçekleşinceye kadar devam etmesini talep etti.
Ayetullah Eraki, bugün Bahreyn halkının kıyamının yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, ülkenin salih alimlerinin liderliğinde barışçıl devrimine devrimci halkın ve erdemli liderlerinin meşru taleplerinin tamamen tahakkuk buluncaya kadar devam etmenin Bahreyn halkının meşru görevi olduğunu belirtti.
Ayetullah Eraki, Bahreyn halkının sabır ve direnişle, kesinlikle devrim yolunda başarılı olacağını ve Bahreyn’in devrimci ve dirençli halkının Allah’ın vaadine göre, zafer elde edeceklerinden emin olduğunu vurguladı.
Bugün 14 Şubat 2015, Bahreyn devriminin 4. yıldönümüdür.
Bahreyn halkının baskıcı Al-i Halife hanedanı rejimine karşı başlattığı devrim tüm baskılara, tutuklama ve işkencelere rağmen devam ediyor.
Bahreynliler, halk tarafından seçilmiş demokratik bir yönetimin iş başına gelmesini ve siyasi reformun gerçekleşmesini istiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.