Ayetullah Rafsancani: İsrail’in yok oluşu başlamıştır

  • 22 Ocak 2015
  • 886 kez görüntülendi.
Ayetullah Rafsancani: İsrail’in yok oluşu başlamıştır

İran Düzen Çıkarlarını Belirleme Konseyi başkanı, Hizbullah askerlerinin şehit düşmesi ile sonuçlanan İsrail saldırısı hakkında konuştu.

Filistin Özgürlüğü için Halk Cephesi genel sekreteri ile bir araya gelen İran Düzen Çıkarlarını Belirleme Konseyi başkanı Ayetullah Haşemi Rafsancani, Filistin’in dünya ve özellikle müslümanlar için farklı bir değere sahip olduğunu belirterek, “geçmişte, batı ve doğu güçleri, tüm konularda farklı görüşlere sahip olmalarına rağmen, ortak bir noktada bir araya gelmiş ve Orta Doğu’nun kalbinde bir sömürge merkezi kurmuşlardı” dedi ve Filistin halkının 60 yıla aşkın bir süredir evlerinden olduklarını belirterek, sözlerine “Filistin halkı ve savaşçları, politik çalışmalara rağmen, tüm dünya insanlarının kalbinde yüce bir konuma sahiplerdir” diye ekledi” dedi.

Ayetullah Rafsancani sözlerinin devamında ise İsrail’in yok olmaya başladığını belirterek, “Bir kez Lübnan’daki Hizbullah askerleri ve iki kez de Gazze’deki askerler, İsrail ordusunun yenilgilerini gün yüzüne çıkardılar. Filistin halkının direnişi ve İsrail halkının yaşadıkları korku, Siyonistlerin yok olma ürecine hız veriyor. İşgal edilen toprakların hiçbir bölgesi, Siyonistler için güvenli değildir. Halkın inançları ve yaşamı için savaşan askerler, Filistin tarihinden hiçbir zaman silinmeyeceklerdir” dedi.

Şehit Tuğgeneral Muhammed Ali Allahdadi ve Hizbullah askerlerinin şehit olmaları ile sonuçlanan ve İsrail tarafından gerçekleşen saldırı ile ilgili ise Ayetullah Rafsancani, “Hizbullah genel sekreterinin de dediği gibi, Siyonistler sığınaklarını hazırlasınlar, çünkü islam dünyasının öfkesi onları saracaktır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.