Video –ABD Polisi, Araçtaki Vatandaşı Katlediyor…

  • 22 Ocak 2015
  • 739 kez görüntülendi.

30 Aralık 2014’te ABD’nin New Jersey eyaletinde; Braheme Days ve Roger Worley isimli iki polis tarafından işlenen cinayetin görüntüleri ortaya çıktı. Seyir halindeki siyah bir sedanı durduran polisler, araç içinde bulunan yolcuyu katlederken, sürücüyü de gözaltına aldı.

Görüntülerde, polisler sürücünün ehliyetini istiyor ve kendisine bir ‘dur’ işaretinde durmadığı gerekçesiyle durdurulduğunu söylüyor. Daha sonra polislerin ses tonu ve tavrı değişiyor. Araç sürücüsü ile yanında bulunan yolcuya bağırmaya başlıyor ve ellerini göstermelerini istiyor. Sürücü, görüntülerdede görülebileceği açıklıkta ellerini gösteriyor. Polis sürücüye, oldukları gibi kalmalarını ya da hareket etmeleri halinde öldrülecekleri tehditinde bulunuyor. Polisler silahlarını çekerek aracı aramaya başlıyor. Polis torpido gözünde bir silah bulduğunu söyleyerek, yolcuya yerinde kalmasını komut veeriyor. Yolcu ise inmesine izin vermelerini istiyor. O sırada polis yolcunun üzerine dokuz adet kurşun boşaltarak, yolcuyu katlediyor. Sürücü daha sonra araçtan indirilerek, polis tarafından gözaltına alınıyor.

Olay sonrası iki polisin de idari izne çıkartıldığı öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.