El-Kassam: İşgal Yönetimi Yeni Bir Esir Takasının Bedelini Mutlaka Ödeyecek

  • 19 Ekim 2016
  • 1.005 kez görüntülendi.
El-Kassam: İşgal Yönetimi Yeni Bir Esir Takasının Bedelini Mutlaka Ödeyecek

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, işgal rejiminin olası bir esir takasında istese de istemese de bedel ödeyeceğini söyledi.

Özgürlerin Vefası Anlaşması’nın beşinci yıldönümü münasebetiyle El-Kassam Tugayları tarafından dün akşam (18 Ekim Salı) yayınlanan mesajında Ebu Ubeyde, direnişin elinde esirleri özgürlüğe kavuşturmak için tuttuğu kartlarla ilgili gerçekleri açıkladıklarında tüm dünyanın şaşıracağını ifade etti.

Ebu Ubeyde, işgal rejimi toplumuna mesajında, işgal yönetiminin yeni bir esir takası için gerekli bedeli ödemekten kaçındığını ve daha önce de yaptığı gibi asılsız haberlerle işgal rejimi toplumunu yanılttığını bildirdi.

İşgal yönetiminin bu tavrının gerçeği değiştirmeyeceğini ve er ya da geç gerçeğin ortaya çıkacağını belirten Ebu Ubeyde, geçen zamanın işgalcilerin lehine olmayacağını kaydetti.

“Özgürlerin Vefası Anlaşması’ndan önce esirlerimize söz vermiştik ve o sözümüzü yerine getirdik” diyen Ebu Ubeyde, esir takası anlaşmasıyla özgürlüklerine kavuşan esirleri bir kez daha kutladı.

Ebu Ubeyde mesajında, İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerini ve direnişin etrafında kenetlenen Filistin halkını, Kudüs İntifadası gençlerini ve işgal zindanlarında tutulan esirleri de selamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.