Ensarullah: Tüm gücümüzle saldırganlara yanıt vereceğiz

Yemen Ensarullah Hareketi Siyasi Konseyi üyesi Ali İmad, Yemenliler’in tüm güçleriyle Suudi saldırganlar ve kiralık güçlerine karşılık vereceklerini belirtti.

Dün İRNA’ya konuşan İmad, Suudi Arabistan ve Fars Körfezi’ndeki müttefiklerinin bugün saldırganlıklarını sürdürmenin tehlikelerini anladıklarına işaretle, Yemen ordusu ve halk güçlerinin tüm eylemlerinin meşru savunma ve saldırganlara karşılık verme doğrultusunda olduğunu, bunun saldırılar son buluncaya kadar süreceğini kaydetti.

Ensarullah üyesi, Suudi Arabistan’ın cinayetlerinin ortağı olarak BAE’ye hesaplarını gözden geçirme konusunda mesajlar gönderdiklerine işaretle, BAE’nin doğru yolu tercih edip, Yemen’den tamamen çekilmesi gerektiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.