Esad: Savaş batının sultacılığına devam aracıdır

  • 25 Kasım 2022
  • 163 kez görüntülendi.
Esad: Savaş batının sultacılığına devam aracıdır

Belarus Başbakanı’nı ağırlayan Suriye Devlet Başkanı, Batılıların savaş çığırtkanlığı politikasıyla kendi hayatlarına devam ettiğini söyledi.

Suriye resmi Haber Ajansı SANA’nın bildiğine göre Belarus Başbakanı Roman Glavchenko dün öğleden sonra Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı ziyaret ederek bu ülkenin cumhurbaşkanından Esad’a bir mesaj iletti.
Suriye cumhurbaşkanı Esad yapılan görüşmede, “Belarus, Avrupa’nın kalbindeki stratejik konumu, karar alma ve politika bağımsızlığı nedeniyle hedef alındı. Batı da (hayatını) sürdürmek için savaş politikasını benimsemiştir; çünkü bu savaşlar durursa Batı’nın hegemonik sistemi çökecektir.” Dedi.
Esad, Batılıların Suriye, Rusya ve Beyaz Rusya gibi ülkelerde yürüttükleri savaş politikası ile amaçlarına ulaşamadıklarını ve bu nedenle ekonomik savaşa yöneldiklerini söyledi.
Beyaz Rusya Başbakanı da bugünlerde Batı’dan bağımsız yeni koalisyonların kurulduğunu belirterek, Batı’nın son iki yılda yaptığı saldırıların bu ülkenin yaşam koşullarını kötüleştirmeye ve ekonomik faaliyetlerini durdurmaya yönelik olduğuna dikkat çekti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.