General Fedevi: İran caydırıcı güce ulaşmıştır

  • 08 Mart 2016
  • 819 kez görüntülendi.
General Fedevi: İran caydırıcı güce ulaşmıştır
İran Devrim Muhafızları Ordusu deniz güçleri komutanı tuğamiral Ali Fedevi, İran İslam Cumhuriyetinin bugün caydırıcılık gücüne ulaştığını ve düşmanın İran’ın bu gücünden korktuğunu söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Tuğamiral Fedevi, dün Batı Azerbaycan eyaletinde düzenlenen 12 bin şehidi anma merasiminde yaptığı konuşmada, ”İran’ın düşmanları, İran’a saldırmakla istedikleri bir sonuca varacaklarını bilseler bu konuda bir an bile tereddüt etmezlerdi” dedi.

İranlı askeri yetkili, İran İslam Cumhuriyeti mücahitlerinin, askerlerinin her zaman düşmanların hesaplarını bozduklarını belirterek, bu yolun sürmesinin ise devam edeceğini söyledi.

İran devrim muhafızları ordusu deniz güçleri komutanı, bugün Irak ve Suriye’de mücahitlerin savunmalarının adeta İran milletinin müstekbirlik karşısında mücadelesi ve direnişinden ilham aldıklarını belirterek, bugün İslam ümmeti ve İslam savaşçılarının, müstekbirlik karşısında ortak bir cephede yer aldığını ve Suriye’nin İslam düşmanları karşısında direnişinin açık bir model ve örnek olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.